Miejska Biblioteka Publiczna

im. Henryka Sienkiewicza w Płońsku

book
book

Chleb : techniki wypieku, przepisy, wskazówki

Tytuł oryginału: "Bread : a baker`s book of techniques and recipes".

Autor: Hamelman, Jeffrey.





Odpowiedzialność:Jeffrey Hamelman ; ilustracje i zdjęcia Chiho Kaneko ; przekład z języka angielskiego Jakub Kowalczyk.
Hasła:Chleb
Pieczywo
Piekarstwo
Podręcznik
Przepisy kulinarne
Adres wydawniczy:Warszawa : Buchmann - Grupa Wydawnicza Foksal, 2018.
Wydanie:Wydanie nowe, uzupełnione.
Opis fizyczny:XVII, [1], 477, [1] strona, [16] stron tablic : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Uwagi:Bibliografia na stronach 459-460. Indeks.
Forma gatunek:Książki. Poradniki i przewodniki. Publikacje fachowe.
Dziedzina:Kulinaria
Powstanie dzieła:2013 r.
Twórcy:Kaneko, Chiho. Ilustracje

Kowalczyk, Jakub. Tłumaczenie
Fotografie

Skocz do:Dodaj recenzje, komentarz

Sprawdź dostępność, zarezerwuj (zamów):

(kliknij w nazwę placówki - więcej informacji)

Wyp. dla Dorosłych
ul. Północna 15 B

Sygnatura: 64
Numer inw.: 113643
Pozycja wypożyczona

Przetrzymana przez: 006702
termin minął: 2021-09-15
schowekrezerwuj
więcejrezerwuj

Dodaj komentarz do pozycji:

Swoją opinię można wyrazić po uprzednim zalogowaniu.